Afdrukken

Groep 8 op bezoek bij het VAK

Ieder jaar gaan de kinderen van groep 8 naar het VAK om kennis te maken met allerhande creatieve zaken. Ook dit jaar was het heel leerzaam en hebben de kids weer diverse dingen gemaakt en gezien.

Klik hier om alle foto's te bekijken. ( inloggen verplicht)

.

Afdrukken

Groep 8

Welkom op de website van de Rembrandtschool Delft.

U bent nu op het groepsgedeelte gekomen van groep 8, waar u allerlei specifieke informatie omtrent onze groep kunt vinden.  Dat kan variëren van onze belevenissen tot en met het huiswerk wat gedaan moet worden. In sommige gevallen dient u in te loggen om meer informatie te zien, zoals het huiswerk etc.

Zoals u wellicht gezien heeft zijn er voor groep 8 diverse extra onderdelen beschikbaar. Uw kind is immers in het laatste jaar van haar of zijn lagere schoolcarriere. Er ligt een gehele nieuwe toekomst voor hen en u (als ouder of verzorger) open, met daarbij de nodige obstakels die genomen moeten worden. Wij besteden veel aandacht aan deze overgang en proberen u en uw kind te voorzien van de broodnodige informatie en de daarbij behorende vaardigheden en kennis om de overstap naar het voortgezet onderwijs zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Natuurlijk zijn er ook hele leuke activiteiten, zoals het Kamp, de Musical, bezoeken aan diverse middelbare scholen en tal van andere zaken.

Als leerkrachten willen we ervoor zorgen dat we u en de kinderenop de hoogte houden. Controleer regelmatig of wij al iets nieuws te melden hebben. Hebt u vragen mail ons gerust: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (dinsdag t/m donderdag groep 8 ) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (maandag+vrijdag groep 8)

Met vriendelijke groet,

    

Meester Peter            Juf Gretha              

.

Subcategorieƫn