Afdrukken

Rommelpiet, schoencadeautjes en piet in de klas

Wat een rommel in groep 4! En in de rest van de school. Het was wel duidelijk, dit was het werk van rommelpiet. Maar gelukkig hielpen de kinderen goed met opruimen.  En er zat wat leuks in de schoenen: een plopper die je kon laten stuiteren en door de lucht laten vliegen. Ook kwam er nog een piet in de klas om de ring van de sint te zoeken. Jammer genoeg konden we die niet vinden.

PhotoGrid 1447856801905

Afdrukken

Groep 4

Hallo voor iedereen die dit leest.

Wij zijn groep 4 van de Rembrandtschool in Delft. Wij bestaan uit 24 kinderen en twee juffen. Je vindt bij ons van alles wat, want wij zijn allemaal niet normaal, we zijn groot en klein, dik en dun, blank en bruin. Maar weet je wat nou zo bijzonder is? …dat maakt ons juist NORMAAL. Wij proberen met elkaar een hechte groep te zijn en open te staan voor iedereen. Dat maakt ons bijzonder.

Wat doen wij?

Wij zijn hard aan het leren en dat valt in groep 4 echt niet altijd mee. Er komen veel nieuwe dingen langs. We leren steeds beter lezen. We schrijven al hoofdletters en na de Kerstvakantie gaan we zelfs met vulpen schrijven. Dat zal best een geklieder zijn in het begin, maar ook dat gaan we leren. Ook zijn we al druk met het leren van de tafels bezig als je in de gang loopt hoor je ons vast regelmatig oefenen. We kennen de tafel van 1, 2, 5 en 10 al. Naast hard werken is er gelukkig ook tijd genoeg voor leuke dingen. We gymmen, zwemmen en knutselen. Ook zingen en tekenen we graag. Ben je erg benieuwd naar ons kom dan gerust eens een keertje langs.

Waar zijn we?
Je vindt ons achter groep 3, we zitten een beetje verstopt en hebben een eigen gang. Maar dat vinden wij niet erg hoor.

                              Groetjes van groep 4,

 

              

 

 

Juf Ellen                    Juf Mirjam

.