Afdrukken

Kapitein Bonkepoot

Met groep 6 en 7 hebben we een spelproject gedaan volgens de ‘teacher-in-role’ methode. Drie lessen waren de kinderen piraten en de leerkracht (af en toe) de kapitein. We gingen aan boord van het schip, kwamen in een storm terecht, strandden in de jungle met lava, ravijnen en gevaarlijk moeras en vonden uiteindelijk de schat! Na het zelf spelen hebben we van ons avontuur een voorstelling gemaakt die we voor de ouders en de onderbouw hebben opgevoerd. De kinderen van groep 7 gingen zelfs met de voorstelling op tournee! Als u benieuwd naar de filmpje, neem dan een kijkje op onze Facebook-pagina

IMG 0245 600 x 450

IMG 0329 600 x 450IMG 0337 600 x 450IMG 0368 600 x 450IMG 0372 600 x 450

 

 

Afdrukken

Musical 2014 groep 8

Na maanden van aanpassen, oefenen en bedenken, was het eindelijk zo ver. De musical was af. Helemaal zelf geschreven, geregisseerd, gebouwd en alles wat erbij komt kijken om een topmusical te maken.

Na de generale repetitie was het tijd voor het "echte"werk. De uitvoering voor vaders, moeders, verzorgers, broertjes en zusjes. De zenuwen vlogen door de de kelen en menigmaal werd de tekst nog eens bekeken, de schmink gecontroleerd en alles nogmaals nagelopen.

Het publiek zat gespannen te wachten op wat komen zou.

 

111213

Het is een geweldige slotavond geworden. Iedereen was in topvorm en een daverend applaus werd na afloop door de gehele klas in ontvangst genomen.

Meiden en jongens. We zijn trots op jullie.

Klik hier om alle foto's te bekijken (inloggen verplicht)

.
Afdrukken

Lipdub voorbereidingen

In de afgelopen weken is er hard geoefend om het Rembrandtlied in een lipdub op te nemen. Op de foto's ziet u de voorbereidingen om iedereen op tijd, op de goede plaats in stelling te brengen. De lipdub wordt binnenkort uitgebracht ter ere van het 45-jarig bestaan van de Rembrandtschool. We houden u op de hoogte.

Klik hier om de foto's te bekijken.

.