Afdrukken

Om te doen na school of in vakantie

Delft voor Elkaar Vakantiesport

DelftvoorelkaarVanaf 2016 organiseren de Buurtsportcoaches van Delft voor Elkaar in samenwerking met haar Teamplayers, een groep studenten die werken aan een echte opdracht in de beroepspraktijk, het nieuwe concept “Delft voor Elkaar Vakantiesport”.

Elke dinsdag en donderdag in de voorjaars-, mei- en zomervakantie wordt het evenement Delft voor Elkaar Vakantiesport georganiseerd. Let op: in de voorjaarsvakantie alleen op dinsdag.

Alle basisschoolkinderen uit heel Delft kunnen 23 februari a.s. bij sporthal Kerkpolder een sportieve ochtend beleven. Tijdens deze sportochtend krijgen kinderen uit de groepen 3 t/m 8 de kans een mooie introductie in verschillende sporten te krijgen tegen een kleine vergoeding.

Dinsdag 23 februari vindt de eerste editie van Delft voor Elkaar Vakantiesport plaats en we hebben de eer Sportschool Tim Kool en Handbalvereniging DIOS te verwelkomen. Tijdens de workshops zelfverdediging en handbal leren de kinderen met leeftijdsgenootjes de basis van de sporten.

Ook voor de kleinste doelgroep, de Delftse kleuters, zit er wat leuks tussen. In 2 verschillende rondes, welke gelijk lopen aan de workshop, vindt een sport- en spelactiviteit plaats. Daarin kunnen kleuters verschillende spelletjes gericht op bewegen en samenwerken uitvoeren.

Binnen ons nieuwe concept heb je als kind de vrijheid je per activiteit in te schrijven. Uiteraard is het ook mogelijk om je voor beide activiteiten in te schrijven. 

Klik hier om je in te schrijven